יהודית

בנק הפועלים מכר לי מניה בלי רשותי

בנק הפועלים מכר לי מניה וכשגיליתי את זה לאותו יום בדקנו היה הפסד של הרבה כסף, מאז אני מבקשת הקלטה הם אומרים שאין הקלטה, מאז הפקידה וחבריה שהתנהגו כך מתנהגים אליי לא יפה כי התלוננתי,,, והיום מה הם מציעים לי ? לעבור סניף,, אז בוא לגדול איתנו זו רק פרסומת,,, במציאות מי שגדל שם ונפגע מציעים לו לעבור סניף מבלי לשלם נזקים

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, יש לבחון את התנהלות הבנק והתנהלות יועץ ההשקעות ובהתאם לקבל החלטה האם גובה הנזק מצדיק תשלום שכ"ט לשם נקיטת הליכים משפטיים. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים