עביד נדאא

איך מתפטרים מ PDI שלילי?

שלום רב, אני צעירה בת 23 וחצי עם החשבון שלי הוגבל ב 2013 וסגרתי כל התיקים שלי תוך שנתיים בהוצאה לפועל פתחתי חשבון חדש והכל מנוהל טוב בו אבל לא מאשרים לי כלום בבנק עקב PDI שלילי אני גם לומדת לפעמים צריכה אשראי או משהוא אך תמיד מסרבים למרות שיש לי גם משכורת של 5000 אבל אשראי רק 500 ולא מסכימים אף פעם לעזור לי, פניתי לבנקים אחרים וכולם לא מקבלים אותי עקב זה אז מה ניתן לעשות?!!

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, לצערי הרב אין מה לעשות בנוגע למידע שלילי שמצוי בחברת BDI ובמאגרים של התאגידים הבנקאיים. גם לאחר שבאופן אוטומטי המידע נמחק ממערכת חברת BDI עדיין המידע השלילי קיים במאגרים של תאגידים בנקאיים (בנקים, חב' אשראי, חב' ביטוח וכיוצ"ב) והגופים הנ"ל מונעים מתן אשראי והתנהלות כלכלית. תודה על הפניה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים