חנין קאסם

הכרזה על פשיטת קגל והשלכות הBDI

שלום רב:אני סטודנטת למשפטים ובמגביל אני בהליך פשיטת רגל במסלול המקוצר האם ניתן למחוק BDI שלילי לאחר תקופה מסויימת או האם יש אופציה למחיקת BDI לאלתר

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, הרישום בחב' BDI נמחק באופן אוטומטי לאחר תקופה. לדוגמה רישום בדבר תיק הוצאה לפועל ימחקו לאחר חלוף 5 שנים מיום סגירת התיק ורישום בדבר תיק פשיטת רגל ימחק לאחר חלוף 7 שנים. למען הסר ספק, גם לאחר מחיקת הרישום במערכת חב' BDI עדיין הרישום השלילי יהיה קיים בתאגידים בנקאיים וכיוצ"ב חב' נותנות אשראי. במידה ומדובר במידע שגוי שנרשם בחב' BDI ניתן לפנות לחב' המקור שסיפקה את המידע השגוי ולדרוש מחיקתו. במידה ואכן מדובר במידע שגוי, חב' BDI תפיק דוח מתוקן שיועבר לכל הגופים שביקשו וקיבלו המידע השגוי. ככל והמידע השגוי לא ימחק ניתן לפנות לערכאה שיפוטית. תודה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים