מוטי

חשבון בנק של נפטר/שרוקן בחייו

שלום. לאחי היה חשבון בנק עם כספים רבים.הוא נפטר.נודע לנו שעוד בחייו רוקן את חשבון הבנק הנאפוטרופוס שהיה לו.איך משיגים מידע [אנו יודעים באיזה בנק ואיזה ישוב] בקשר לחשבון הנ"ל ?תודה

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, היורשים צריכים לפנות לרשם לענייני ירושה ולבקש צו קיום צוואה או צו ירושה ובהתאם לפנות לעו"ד על מנת שיכין מכתב מתאים לבנק לשם קבלת האינפורמציה הדרושה. בהתאם לאינפורמציה שתתקבל ניתן יהיה לבחון ניהול הליכים משפטיים כנגד האופוטרופא. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים