לי שושן

לקיחת הלוואה לשם כיסוי מינוס

ברשותי 2 חשבונות אחד במינוס ללא כניסת משכורות והשני במינס עם 2 משכורות נכנסות רציתי לבקש הלוואה אך הבנק מחייב אותי מבלי להתייחס לבקשתי לחסל את החשבון הלא פעיל( מובן ומוסכם מבחינתי) אך גם לחסל את האובליגו בחשבון עם המשכורות הנכנסות חשוב לציין שאני משלמת גם משכנתא וכי אני באמצע שיפוץ דירתי ואין באפשרותי לעמוד החזר הכספי האם הבנק באמת יכול לחייב אותי בלקיחת ההלוואה ואם כן מדוע מלכתחילה העמידו לרשותי מסגרת אשראי שכרגע רוצים שאפרע אותה בבת אחת או תוך לקיחת הלוואה. בנוסף חשוב לציין שמעולם לא חזרו לי תשלומים ואו נכנסתע לחריגות על כן לאמברור מה פשר ההחלטה

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, הבנק לא יכול לבטל מסגרת אשראי ללא סיבה מוצדקת (לדוג' המחאות/חיובים שחוללו). כמו כן הבנק לא יכול לכפות קבלת הלוואה ויש לבחון האם מדובר בהתניית שירות אסורה. המלצתי, לפנות לבנק ולנסות ליישר ההדורים, ללא התערבות משפטית. ככל והבנק יעמוד על שלו ויתנה מתן שירותים, אשמח לעזור. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים