חיים

יש לי עיקול ממזונות ואם יש עיקול עד עכשיו יכלתי למשוך כסף משכורת 4200 שקל ועכשיו אומר לי סגן מנהל בנק אומר לי שאני לא יכול ויש לי 4 ילדים ואני נשוי

יש לי עיקול ממזונות והיה לי עיקול וכל פעם הייתי יכול למשוך כסף בשביל לכלכל לי את הבית ומה אני עושה במצב כזה שעכשיו סגן מנהל אומר שאני יותר לא יכול למשוך כסף שיש עיקול ממזונות עם היה משהו אחר אז כן תוכל למשוך עד 4200 שקל

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, בהתאם להוראות סעיף 8 לחוק הגנת השכר אסור לעקל את מלוא שכר העבודה של חייב בהוצאה לפועל וחובה להשאיר סך מסויים לצרכי מחייתו של החייב. גובה הסך שלא ניתן לעקל משתנה בהתאם לגובה השכר ולמצבו המשפחתי של החייב. לפיכך, יש לעדכן הבנק לפעול בהתאם להוראות חוק הגנת השכר. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים