ימימה

בדיקת שתן לאיתור שימוש במריחואנה

נעצרתי על אחזקת חשיש וקיבלתי עונש עבודות שירות ללא הרשעה. עכשיו כשסיימתי את השעות שעליי לעשות נקבעה לי פגישה עם קצינת מבחן. השאלה שלי היא האם יעשו לי בדיקת שתן לאיתור שימוש במריחואנה, ומה יקרה אם התוצאה תהיה חיובית? האם זה פותח את התיק מחדש? האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את הבדיקה ?

עינת סופר בסרגליק עו"ד

מאחר ומדובר בפסק דין ללא הרשעה הרי שכמו שאני מבינה ההליך הפלילי הסתיים ולא יתקיים דיון נוסף בעניינך אלא אם לא תבצע את השל"צ (שירות לתועלת הציבור) שהוטל עלייך שכן אז הרי תחזור לכותלי ביהמ"ש ויגזר דינך מחדש לרבות ביטול אי הרשעה. אך זה לא מצב הדברים בעניינך כי סיימת את השל"צ וכמו שאני מבינה הפגישה בינך לבין קצינת המבחן הינו פגישת סיכום. אני לא רואה סיטואציה בה היא מבקשת לערוך בדיקת שתן אך אני גם לא יכולה לשלול על הסף. ולא ניתן למנוע את ביצוע הבדיקה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים