רונה

החרמת גריינדרים שלא היה בהם שימוש במכס

לאחותי יש אישור רפואי. היא חזרה מאמסטרדם וקנתה משם מספר גריינדרים (מקסס סיגריות וקאנביס)- כל הגריינדרים חדשים ולא היה בהם שימוש. החרימו לה אותם. האם אפשר לעשות משהו בנדון?

עו"ד נדב גרינולד

רונה שלום, פקודת הסמים המסוכנים אוסרת על ייבוא של כלים אסורים, המשמשים להכנת סם מסוכן או לצריכתו לתוך שטח מדינת ישראל. כלי אסור הוא כל כלי שייעודו הוא הכנת סמים או שימוש. הפקודה קובעת עונש של עד חמש שנות מאסר על העובר על הוראה זו. מומלץ להימנע מרכישה וייבוא של כלי אסור לתוך ישראל, כאשר אין זה משנה אם יש אישור לשימוש במריחואנה לצרכים רפואיים. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים