שי-לי

נחקרתי במשטרה על החזקת סמים במסיבה

הייתי במסיבה ושוטרים הגיעו לא יודעת למה ומצאו כמות קטנה של סמים קלים. לקחו את כל מי שהיה במסיבה לתחנת משטרה ולקחו לנו טביעות אצבעות וחקרו אותנו. מי שהסמים שלו לא הודה שהם שלו. אני לא צרכתי סמים ולא החזקתי את הסמים אני גם לא בטוחה של מי הסמים.מה קורה עכשיו? יאשימו את כולם בהחזקת סמים?ייפתח לי תיק פלילי?

עו"ד משה ליפשיץ

אכן יתכן וכבר נפתח לך תיק פלילי במשטרה כחשודה וזאת בהתאם לתיאור הפרטים שמסרת לגבי התנהלות המשטרה כנגדך - המשטרה אכן יכולה להאשים אותך בהתאם לחומר הראיות שקיים ברשותם ולהגיש כנגדך כתב אישום לבית המשפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים