בעל יחידת דיור

גידול שתיל חשיש בחצר בית מושכר

אני משכיר יחידת דיור במושב ומצאתי בחצר ליד היחידת דיור צמח שנראה כמו חשיש. לא בטוח לגמרי אבל נראה לי שכן. עקרתי את הצמח לגמרי והדייר מכחיש שמגדל חשיש. אם חלילה משטרה הייתה עולה על זה שיש בחצר שתיל של סמים שגודל ללא ידיעתי האם אני הייתי נפגע מזה? אין לי עבר פלילי ולא רוצה שיהיה לי תיק במשטרה.

עו"ד משה ליפשיץ

אכן שתיל של מריחואנה שגדל בחצר ביתך יכול לסבך אותך באופן פלילי, וטוב עשית שבאשר קם החשד מייד נפטרת מהשתיל. שים לב, שכל דבר שנמצא במקום ששיך לך, ה"חזקה" המשפטית שהדבר הוא שלך ואז נטל ההוכחה שהשתיל אינו שלך עובר אלייך. זאת בניגוד לשתיל שהיה נתפס בשטח ציבורי ואז נטל ההוכחה הוא על המדינה (משטרה).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים