דני

התנכלות ופגיעה בעתיד

יש לי עבר פלילי במשטרה וכל פעם שנופלים עליי בוחנים לפי העבר אבל אני לא אותו בן אדם שהייתי כשעשיתי את העבירה הם בדרך כלל מאיימים עליי אומרים שהם מעל החוק שלא משנה מה אגיד תמיד יאמינו להם כשהצהרתי ביומן שאחד השוטרים תקף אותי הוא מיד התחיל לצעוק ולקרוא לי שקרן בגללם לא מקבלים אותי למקום עבודה מסודר כך שאני לא עובד ולא מתקדם בחיים לשום מקום השאלה שלי האם אפשרי לחיות במדינה שלא עונה לצרכים שלי?

עו"ד נדב גרינוולד

דני שלום. אני מצטער לשמוע על המקרה שלך. יש צורך בפרטים נוספים על מנת שניתן יהיה לסייע לך, אתה מוזמן ליצור עמי קשר - 050-8848606. עו"ד נדב גרינולד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים