אודי

עבירת סמים ראשונה.....

עו"ד נדב שלום. לפני כשנה לצערי נתפסתי עם כמות מיזערית של קנאביס,התיק שנפתח נסגר לאחר שבועיים מחוסר עניין לציבור. יש לי כמה שאלות שאשמח ואודה לך אם תוכל לענות לי עליהם: 1.אני בקרוב מסיים את לימודי התואר של הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ,האם יש מצב שאני לא אוכל לקבל רישיון לעסוק בחשמל? ידוע שלצערי התעשייה הצבאית סגורה כבר בפניי. 2. מאז האירוע עדיין לא נעצרתי לבדיקה שגרתית של שוטר האם השוטר הפשוט יכול לראות שיש לי תיק שנסגר ולהציק לי? מבחינת חיפושים ושאלות מיותרות.

עו"ד נדב גרינוולד

אודי שלום. יש לזכור כי לא הורשעת מעולם בביצוע עבירה בבית משפט (כך על פי הבנתי) ולכן לטעמי אין כל מניעה שלא תוכל לקבל לידך רישיון לעסוק בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה, שכן אין כל מניעה חוקית (לפי מיטב ידיעתי). מבחינה עקרונית שוטר לא יכול לעכב אותך על סמך אותו עניין. בכל מקרה ניתן להגיש בקשה מנומקת לשינוי עילת הסגירה ל"חוסר אשמה" ובכך למעשה להביא למחיקת התיק מהרישום המשטרתי הפנימי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים