רחל

תינוק נולד עם בעיה גנטית תורשתית מהאם פגועת שיתוק

בעקבות עזרה לכניסת להריון לא הוסבר ולא נשלחתי לבצוע בדיקות מקיפות וגנטיות לי ולעובר. כתוצאה מזה העברתי גן שגרם לתינוקת שלי פגיעה ב4 גפיים. דבור לא רציף. האם יש מקום לתביעה על חוסר רגישות לבעיה שלי שהיא מחלה עצבית שרירית העובר בתורשה. הגניקולוג אמר לי ששיתוק מוחין לא תורשתי ולי אין שיתוק מוחין כי המצב שלי מדרדר .

עו"ד עמית אוריה

יש לבחון האם ניתן היה לאתר את הפגם הגנטי בזמן ההריון והאם אי איתור הפגם מהווה רשלנות. רצוי לפנות בהקדם לייעוץ. פרטים נוספים ימסרו בפרטי.