שחר

נהיגה בשכרות

שלום רב נעצרתי בליל הסילבסטר על נהיגה בשכרות, הינשוף קבע כ320, כוס שפניה עם החברה... אני בן 30, יש לי רישיון נהיגה כ5 שנים ועבר של שני קנסות בלבד, וגם בגלל הכמות הקטנה יחסית הקצין תעבורה לא נתן לי פסילה מנהלתית ובעצתו נאמר לי שעלי לנסות לדבר עם התביעה לצורך עסקת טיעון המשפט הינו בעוד כחודש וחצי, מה כרגע האופציה הכי טובה שלי? תודה מראש

עו"ד אביתר גולני

האופציה הכי טובה שלך זה לגשת לתביעות ולצלם את כל חומר החקירה שבתיק. עם החומר לגשת לעורך דין שייתן לך חוות דעת איך ניתן לתקוף את אמינות הבדיקה. זה יכול להוביל להסדר נוח.