אליאב

זמן שהייה באוקראינה וויזה

1)אילו מסמכים צריך כדי לטוס לאוקראינה? 2)מה המקסימום זמן שהייה שמותר להיות שם? 3)מה על בכלליך צריך לשעוך כדי לקבל אזרחות אוקראינית? תודה על התשובות

עו"ד מיכאל דקר

אליאב שלום, אין צורך במסמכים בשביל לטוס לאוקראינה, הויזה שישראלים מקבלים היא ל90 יום. למיטב ידיעת כדי לקבל אזרחות אוקראינה יש צורך בויתור על האזרחות הישראלית מכיוון שאוקראינה לא מכירה בכפל אזרחות. משרדי מתמחה באזרחות אמריקאית, הסדרת מעמד בישראל, אזרחות בריטית, אזרחות ספרדית. לכן לא אוכל לענות לשאלתך השלישית. בהצלחה, עו"ד מיכאל דקר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל