open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 17 באוגוסט 2017

            זמן שהייה באוקראינה וויזה

            1)אילו מסמכים צריך כדי לטוס לאוקראינה?
            2)מה המקסימום זמן שהייה שמותר להיות שם?
            3)מה על בכלליך צריך לשעוך כדי לקבל אזרחות אוקראינית? תודה על התשובות

            17 באוגוסט 2017
          • מנהל הפורום עו"ד מיכאל דקר 21 באוגוסט 2017

            אליאב שלום,
            אין צורך במסמכים בשביל לטוס לאוקראינה, הויזה שישראלים מקבלים היא ל90 יום.
            למיטב ידיעת כדי לקבל אזרחות אוקראינה יש צורך בויתור על האזרחות הישראלית מכיוון שאוקראינה לא מכירה בכפל אזרחות.
            משרדי מתמחה באזרחות אמריקאית, הסדרת מעמד בישראל, אזרחות בריטית, אזרחות ספרדית.
            לכן לא אוכל לענות לשאלתך השלישית.
            בהצלחה,
            עו"ד מיכאל דקר.

            21 באוגוסט 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form