ארי

ויזה ישראלית לבן זוג זר

בן זוגי נפרד מבן זוגו הקודם. כרגע הסטטוס שלו A5 הוא כבר בהמתנה לויזה ישראלית. חסרים 10 חודשים לויזה הישראלית הקבועה. מה עלינו לעשות כדי לשמר את ותק ההמתנה על רקע הקשר שלו איתי? אני אזרח ישראלי יליד הארץ. יצויין שכל המסמכים תורגמו והוחתמו אפוסטיל. בן זוגי חרד שההמתנה לויזה הישראלית תבוטל.

עו"ד מיכאל דקר

ארי שלום, בן זוגך נמצא באמצע הליך מדורג עם הבן זוג הקודם שלו, נהלי משרד הפנים לא מאפשרים להעביר את ההליך לבן זוג אחר. עליו להודיע על סיום הליך מדורג ובאותה נשימה לבקש לפתוח הליך מדורג חדש איתך. משרדי עוסק רבות במקרים כמו שלך ואשמח לסייע לכם בתהליך. בברכה, עו"ד מיכאל דקר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל