open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 7 בנובמבר 2017

            קבלת אזרחות ישראלית עבור בת זוג זרה

            הבן שלי התחתן עם בת זוגתו הרומניה בנישואים אזרחיים ברומניה באוגוסט האחרון.
            הם גרים כבר חמש שנים יחד בישראל ויש לה אישור שהייה ואישור עבודה(עובדת כבר כמה שנים במלון בתל אביב).
            האם היא זכאית לקבלת אזרחות ישראלית ואם כן מה התהליך המומלץ?

            7 בנובמבר 2017
          • מנהל הפורום עו"ד מיכאל דקר 12 בנובמבר 2017

            מקס שלום,
            לפי נוהל "מתן מעמד לזר מכוח נישואין לאזרח ישראלי" נוהל מס' 5.2.0008 היא זכאית לקבל אזרחות, אך צריך לוודא כי אין מניעה פלילית ו/או מניעה אחרת מול משרד הפנים. בנוסף, כדי להיות זכאית עליה להיות נוכחת בארץ 3 מתוך 5 שנים ועם שהיה רציפה בארץ בשנתיים האחרונות.
            אם בנך ואשתו יזדקקו לעזרה הם מוזמנים ליצור קשר עם מזכירת משרדי 03-3724722.
            בברכה,
            עו"ד מיכאל דקר

            12 בנובמבר 2017
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form