יובל רוזנבאום

יציאה מהארץ עם ויזת תייר בזמן המתנה לראיון בתהליך חיים משותפים.

שלום, אני וזוגתי (הלא ישראלית) הגשנו בקשה לחיים משותפים לפני כמעט שנה. בכל פגישה שנקבעה לנו האריכו לה את ויזת התייר עד לפגישה הבאה. כרגע אנחנו מחכים לראיון שייערך בחודש יוני, והויזה שלה עכשיו היא עד הראיון. השאלה היא אם אנחנו רוצים לצאת מהארץ לחופשה של כמה ימים האם בכניסה לארץ יכולים לעשות לה בעיות להיכנס או לקצר לה את זמן השהייה בארץ, או שהיא יכולה להיות בטוחה שלאחר החזרה לארץ הויזה שלה תישאר בתוקף עד אותו תאריך. תודה רבה יובל

עו"ד מיכאל דקר

יובל שלום, מומלץ מאוד לקבל אינטר ויזה מראש (אשרת חוזר) להבטיח את הכניסה חזרה ללא בעיות. אשמח לסייע לכם בתהליך אם תתקלו בבעיות. בברכה, מיכאל דקר, עו"ד מומחה בהגירה, ויזה לעובד זר מומחה והסדרת מעמד בישראל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל