ריבה

ערבי ישראלי עם בת זוג ערביה ממזרח ירושלים

האם ניתן להעסיק את בת הזוג ממזרח ירושלים בעבודה בישראל? לישראלי יש ת״ז כחולה ולבת הזוג אין. מה ניתן לעשות על מנת שתהיה אפשרות לקחת אותה לעבודה?

עו"ד מיכאל דקר

שלום רב, תודה על הפנייה אבל חסרים פרטים רבים. האם אתה הישראלי אזרח המדינה או תושב קבע? האם אתם נשואים? בכל אופן בהתאם להוראת השעה אפשר לקבל עבור בת הזוג לכל היותר היתר כניסה לישראל עם אישור עבודה על ידי מנהלת התיאום והקישור. מוזמן לפנות אלינו ישירות כדי להסביר את המקרה טוב יותר 03-3724722 בברכה, עו"ד מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל