הבטם

לקבל אזרחות ישראלית והטבות שמגיעות לי בתור עולה חדש

אם אבא שלי יהודי ויש לו אזרחות ישראלית,עשיתי רישום לעליה במשרד הפנים אני יכול לקבל אזרחות?ובנוסף לקבל את הטבות שמגיעות לי בתור עולה חדש

עו"ד מיכאל דקר

הבטם שלום, מדובר בשני הליכים שונים, או שאתה זכאי להסדיר מעמד כאזרח מלידה או שאתה זכאי לעליה מתוקף חוק השבות. אם אבא שלך היה אזרח ישראלי לפני שנולדת נראה כי אתה אזרח ישראל מלידה. קיים סיכוי כי משרד הפנים יבקש ממך פסק דין להוכחת אבהותו של אביך. כך או כך, אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדי, אנו מתמחים בהגשת תביעות אבהות ובהסדרת מעמד ישראל. 03-3724722 בברכה, עו"ד מיכאל דקר

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל