a

אזרחות/תושבות לילד בגיר

שלום לבת זוגי (עובדת זרה בעבר שהתאזרחה) יש ילדה בגירה (מעל 20) שאותה אנו מבקשים להביא ארצה גם אם לא ניתן בסוף לקבל לאזרחות אני מעוניין שלפחות שתישאר אני בשמחה אאמץ אותה. איך ניתן לבצע אם ניתן?

עו"ד מיכאל דקר

שלום רב, אנו לא עוסקים בדיני משפחה, אבל ככל הידוע לי אין אפשרות לאימוץ מעל גיל 18, כמו כן היות והילדה כבר בגירה מעל גיל 18 אין אפשרות שהיא תהיה כאן תחת חסות האם, אלא יכולה להיכנס לישראל באמצעות אשרת כניסה לישראל כתיירת, סטודנטית, עובדת וכדומה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל