סבאג

אזרחות ישראלית- נסיבות מיוחדות

שלום,עליתי עם אמי לארץ בשנת 1995,קבלתי דרכון ישראלי בשנת 1998,ב- 2002 עזבתי את הארץ ללימודים ביוון הכרתי בחורה שגם היא לא מיוון והתחתנו והמשכנו לגור ביוון לאחר תום הלימודים.לא ביקרתי מ2002 בארץ. הדרכון הישראלי שלי נגמר תוקפו .האם אני זכאי לקבל דרכון ישראלי חדש בשגרירות ישראלית ביוון היכן שאני מתגורר.

דוד אנג'ל עו"ד

היי מר סאבג אין לך זכאות אוטומטית מאחר טואינך מתגורר בישראל אגב אינני יודע אם אתה בעל אזרחות אחרת ומחזיק דרכון אחר וכו' כך שהתשובה מעט מורכבת בכפוף לנסיבות ולפרטים שלא ידועים לי לתשובה פרטנית אנא צור קשר למשרדי ונברר את כל הפרטים מולך ולאחר מכן נוכל לתת תשובה מסודרת בברכה דוד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל