אזרחות ישראלית- נסיבות מיוחדות - פורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל

שאלה חדשה
  • סבאג

    נשלח ע"יסבאג 14:06, 21 בינואר 2014

    שלום,עליתי עם אמי לארץ בשנת 1995,קבלתי דרכון ישראלי בשנת 1998,ב- 2002 עזבתי את הארץ ללימודים ביוון הכרתי בחורה שגם היא לא מיוון והתחתנו והמשכנו לגור ביוון לאחר תום הלימודים.לא ביקרתי מ2002 בארץ. הדרכון הישראלי שלי נגמר תוקפו .האם אני זכאי לקבל דרכון ישראלי חדש בשגרירות ישראלית ביוון היכן שאני מתגורר.

    השב
  • 10:42, 22 בינואר 2014

    היי מר סאבג
    אין לך זכאות אוטומטית מאחר טואינך מתגורר בישראל אגב אינני יודע אם אתה בעל אזרחות אחרת ומחזיק דרכון אחר וכו'
    כך שהתשובה מעט מורכבת בכפוף לנסיבות ולפרטים שלא ידועים לי
    לתשובה פרטנית אנא צור קשר למשרדי ונברר את כל הפרטים מולך ולאחר מכן נוכל לתת תשובה מסודרת

    בברכה
    דוד

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד מיכאל דקר

מנהל הפורום: עו"ד מיכאל דקר

חבר בלשכת עורכי הדין משנת 2008. מתמחה בליטיגציה אזרחית, מסחרית, ומנהלית, בעל ניסיון בייצוג לקוחות מו
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בשאלות הנוגעות בטיפול בבקשות מכל סוג להסדרת מעמד של זרים בישראל, כגון: מה ניתן לעשות כנגד החלטות סירוב של משרד הפנים בבקשת להסדרת מעמד מכל סוג של זרים בישראל, האם ניתן לבטלם? לשנותם?  מה הוא ערר? מה עושים זוג או זר כנגד החלטה שדוחה את הערר? כיצד מבטלים החלטות של וועדות השגה? כיצד ניתן להוציא אזרחות ישראלית?

הפורום יתמקד בביאור ויעוץ ראשוני לאנשים שנתקלים במחסות וסבך הבירוקרטיה במשרד הפנים בהיבט הספציפי של הסדרת מעמד של זרים בישראל והוצאת אזרחות ישראלית.