ישראל

הגירה של ילדי בני זוג

שלום. מקרה בו הגבר חי בישראל והכיר אישה מחו"ל שיש לה שני ילדים. בן 11 ובן 15. הם רוצים להתחתן. מה הסיכויים של הילדים גם לקבל אזרחות ישראלית

עו"ד מיכאל דקר

ישראל שלום, אם השניים יתחתנו ניתן לזמן את האישה ואת הילדים לארץ. לאחר הגעתם פקידי משרד הפנים יחליטו אם לאשר לזוג להיכנס להליך מדורג לקבלת אזרחות, במהלך התהליך יהיה על בני הזוג להוכיח כי הם בקשר זוגי כן ואמיתי ושהם חיים חיים משותפים. הילדים הזרים נלווים לאישה והאשרה שהאישה תקבל תהיה תקפה גם על הילדים. משרדי מתמחה בתחום ואשמח לסייע לכם בתהליך. בברכה, עו"ד מיכאל דקר, מומחה להסדרת מעמד בישראל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל