דנה

תמונות חתונה באתר האינטרנט של צלם החתונה

שלום, האם לצלם של החתונה שלי מותר להעלות תמונות מהחתונה באתר האינטרנט שלו ללא רשות מאיתנו? תודה מראש, דנה

עו"ד אמיר פלמרי

דנה שלום, ככלל, זכות היוצרים בצילום של אירוע פרטי שייכת למזמין הצילום, אלא אם כן הוסכם ביניכם אחרת. לפיכך, במידה ולא הוסכם אחרת, את רשאית לפנות לצלם בבקשה להוריד את התמונות מאתר האינטרנט שלו. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות