ברק

זכויות יוצרים על תמונה שהעליתי בעמוד הפייסבוק שלי

שלום רב, צילמתי תמונה ייחודית והעלתי אותה לעמוד שלי בפייסבוק. להפתעתי ראיתי את התמונה באחד מהעיתונים הגדולים בישראל (הם פשוט העתיקו אותה). למיטב הבנתי יש לי זכות יוצרים בתמונה. מה עליי לעשות?

עו"ד אמיר פלמרי

ברק שלום, זכות היוצרים בתמונה שייכת לך, ולפיכך כל שימוש בתמונה ללא אישורך מהווה הפרה של זכות יוצרים. באפשרותך לתבוע פיצוי מהעיתון בגין הפרה זו, אנא התייעץ עם עו"ד לגבי המשך הדרך. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות