תומר

אפליקציה עם שאלון טריוויה של דמויות סלבריטאים

הי, בניתי אפליקציה עם שאלון טריוויה בו משובצות דמויות שונות של סלבריטאים, האם יש בעיה עם זה?

עו"ד אמיר פלמרי

תומר שלום, תמונה הינה יצירה אומנותית ובכפוף לחוק שימוש בתמונה ללא אישור היוצר או בעל זכות היוצרים בתמונה מהווה הפרה. במידה ואתה מוריד תמונות מהאינטרנט, ישנם אתרים בהם ניתן להוריד תמונות ללא אישור ספציפי של הבעלים של התמונה אולם יש לקרוא בעיון את תנאי השימוש והמדיניות של האתרים הנ"ל שכן לעיתים ישנן הגבלות לגבי אופן השימוש בתמונות. כמו כן, שימוש בדמות או בתמונה של אדם מפורסם ללא אישורו עלול להוות פגיעה בזכות הפרסום של אותו אדם ולגרור תביעה כספית. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות