אופיר

הפצת סרטון ביוטיוב באופן ויראלי - מה הדין? מה דין הזכויות?

שלום, במידה והעליתי סרטון ליו טיוב והוא הפך להיות "ויראלי" כלומר משתמשים רבים הפיצו אותו בכל מיני אתרים. מה הדין?

עו"ד אמיר פלמרי

אופיר שלום, באופן כללי סרטון הינו יצירה אומנותית ובכפוף לחוק שימוש בסרטון ללא אישור היוצר או בעל זכות היוצרים בסרטון מהווה הפרה. במידה והנך בעל זכות היוצרים בסרטון עליך לבקש ממעתיקי הסרטון להסירו לאלתר מהאתרים ובמידה והם לא נענים הנך יכול לשקול תביעה כנגדם. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות