שחר

מניעת פרסום רעיון לאפליקציה חדשה

שלום לעו"ד, אני וחבר לעבודה חשבנו ביחד על רעיון לאפליקציה חדשנית. לפני כחצי שנה עזבתי את העבודה ואני כבר לא בקשר עם החבר. כעת אני חושש שהוא יגנוב את הרעיון ויפרסם את האפליקציה לבדו. מה עליי לעשות במקרה כזה?

עו"ד אמיר פלמרי

שחר שלום, אני מניח שלא קיים הסכם כלשהו בינכם. במקרה וחברך אכן יפעל לבדו, יהא עליך להוכיח כי הרעיון שייך לשניכם באמצעים אחרים כגון התכתבויות שהוחלפו בינכם, פגישות שנערכו ביחד בעניין וכד'. מומלץ מאד להתייעץ עם עו"ד בתחום לפני נקיטת כל פעולה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות