יוסף

פרסום בניוזפייד של פייסבוק

האם פרסום בשיטת ריטרגטינג (מי שנכנס לאתר שלי באינטרנט ממשיך לראות פרסומות שלי) בפייסבוק בניוזפייד. כלומר הפרסום שלי עולה באמצע התוכן איפה שהתמונות של החברים שלו, הפרסום שלי עולה לו כמה פעמים ביום בפייסבוק למשך תקופה מסויימת. זה מצריך אותו להעביר את הפרסום שלי כל פעם. האם בפרסום כזה קיימת עילה לתבוע אותי, על הפרעה או הטרדה או כל עילה אחרת?

עו"ד אמיר פלמרי

יוסף שלום, מדובר בנושא שנוי במחלוקת אשר נכון להיום לא קיימת חקיקה חד משמעית לגביו. יש צורך בקבלת פרטים נוספים על מנת לקבוע כיצד עליך לפעול בסוגיה זו. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות