אבי מיכאלי

שמי מופיע במדור מזל טוב, שמציין את תאריך הולדתי

שלום, יש אתר שמפרסם בין השאר תאריכי יום הולדת של אנשים, האם זה חוקי, והאם במידה ואני מבקש ממנהל האתר להסיר זאת( כוונתי את תאריך יום הולדתי) האם הוא חייב להסיר את זה, תודה ויום טוב

עו"ד אמיר פלמרי

אבי שלום, בעיקרון, הוראות חוק הגנת הפרטיות אינן חלות על פרסום תאריך לידה. אולם, הינך רשאי לפנות למנהל האתר בבקשה להסיר את התאריך. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות