אדי

יצירת disclaimer באנגלית לעבודה עם לקוחות בחו"ל

אני מפרסם בארה"ב, קנדה ובעוד מקומות בעולם באינטרנט, אני מעלה עצות על דיאטות בצורת עמודי מכירה ואימיילים, אני לא רופא, איך אני מכסה את עצמי משפטית?

עו"ד אמיר פלמרי

אדי שלום, עליך להוסיף תקנון לאתר אשר יפרט, בין היתר, את תנאי השימוש באתר ואת האחריות שלך ושל הגולשים. ישנן באינטרנט אינספור דוגמאות לתקנונים אולם מומלץ מאד שעו"ד אשר בקיא בתחום יערוך תקנון אשר מתאים ספציפית לאתר שלך על מנת לקבל את ההגנה הרחבה ביותר. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה, עו"ד אמיר פלמרי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות