קובי

האם מייל ראשון כדיוור פרסומי (לאו דווקא מכירתי) מוגדר כספאם

האם מייל ראשון כדיוור פרסומי (לאו דווקא מכירתי) מוגדר כספאם ?

עו"ד אמיר פלמרי

קובי שלום, ראשית, אני ממליץ לבקר באתר של איגוד האינטרנט הישראלי על מנת לקבל מידע נרחב אודות דואר זבל. בקצרה, חוק הספאם מגדיר דבר פרסומת כמסר המופץ באופן מסחרי, שמטרתו לעודד רכישת מוצר או שירות או לעודד הוצאת כספים בדרך אחרת. החוק מתיר לבית המשפט לקבוע פיצוי של עד 1000 ₪ על כל הודעה שקיבלת גם ללא צורך בהוכחה כי נגרם לך נזק כלשהוא בגין קבלת ההודעה. החוק מתיר למפרסמים לפנות לבית עסק, באופן חד פעמי, ולבקש את הסכמתם לקבלת דברי פרסומת מטעמם ולפיכך רצוי כי אופן הפנייה יהיה מנוסח כאמור לעיל. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות