מישהו

הגנה על רעיון לפני קמפיין מימון המונים

במידה ובידי רעיון ואופציות לדרכי יישום שלו ואני חושב להציע אותו לחברה מסוימת תמורת תגמול/ לפתוח בקמפיין מימון המונים האם קיימת איזו שהיא הגנה מהעתקה באופן אוטומטי ?? אם לא כיצד לעשות זאת ומה העלות, מה צריך להכין לפני (אני מניח שרק תיאור רעיון בכמה משפטים איננו מספיק)

עו"ד אמיר פלמרי

שלום רב, במידה ותחשוף את הרעיון מבלי שהוא מוגן הוא אכן חשוף להעתקה. ישנם מס' דרכים שעליך לשקול כגון הגשת בקשה לפטנט (ובמידה והרעיון אכן בר רישום פטנט). כמו כן, במידה ומדובר באפליקציה, ישנם אלמנטים שונים באפליקציה אשר יכולים לתבוע זכות יוצרים. בכל מקרה רצוי לפנות לעו"ד בטרם אתה פונה לגורם כלשהו או לכל הפחות להצטייד בהסכם סודיות. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

מישהו

האם ניתן להגן על דבר על פי הרעיון העומד בבסיסו . דוגמה אפליקציה כמו תן ביס (האם ניתן לבנות אפליקציה עם רעיון דומה אך המציע ממשק אחר או שיפורים) וכדומה ...

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות