יזם

העסקת אנשים או חברה לבנייה של יישום מסויים אתר / אפליקציה

במידה ואני רוצה לשלם לפרילאנסר , או חברה שיבנו עבורי מוצר מסויים שבסיסו רעיון חדשני (או יצרתי ) כיצד מונעים מהחברה או האנשים לייצר אותו לבד ובשבילם ...

עו"ד אמיר פלמרי

שלום רב, עליך לשקול הגשת בקשה לפטנט שכן פטנט הינו ההגנה החזקה ביותר כנגד העתקה. במידה והרעיון אינו בר רישום פטנט עליך לכל הפחות להצטייד בהסכם סודיות. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות