יוסי כהן

.ניהול פורום מומחים.

אני מנהל פורום מומחים בתחום הרפואה בפורטל ידוע זה יותר מעשר שנים, ללא תמורה. בתקופה זו עניתי על אלפי שאלות פונים ובזכותי הפך הפורום למוביל בתחומו. לאחרונה נתבשרתי ע"י בעלי הפורטל שמעתה והלאה יהיה עלי לשלם סכום נכבד עבור ניהול הפורום, אחרת יועבר לאחר. האם יש לי זכויות כלשהן באתר בנסיבות שצוינו לעיל? האם אני זכאי לפיצוי בגין מאות השעות שהשקעתי במרוצת השנים במענה לפונים ו\או בהפיכת האתר למותג רווחי עבור הבעלים? האם אפשר לפטר אותי שרירותית או להשית עלי שרירותית כל תשלום כתנאי להמשך העסקתי? (אגב, מעולם לא נחתם ביני לבין בעלי הפורטל חוזה כלשהו - הנהלת הפורטל הקודמת פנתה אלי בשעתו בבקשה שאקח עלי את ניהול האתר ללא תמורה ואני נעניתי. עם השנים האתר - ואני כמנהל המזוהה איתו - נעשינו "מותגים".) בתודה מראש על תשובתך (אני גם מוכן לייצר תקדים שיסדיר את דיני ההעסקה בתחום פרוץ זה).

עו"ד אמיר פלמרי

יוסי שלום, הפורטל שייך לבעלי האתר ולא ברורה לי מערכת היחסים בינך לבין הנהלת הפורטל. דיווחת כי לא נחתם הסכם אולם מה סוכם בעל פה? מה היה אופי מערכת היחסים ביניכם במהלך השנים? מהם תנאי השימוש בפורטל? באופן כללי, הנושא האמור מתאים יותר לעו"ד מתחום דיני העבודה. ממליץ לך להיפגש עם עו"ד מהתחום על מנת לבדוק את האפשרויות העומדות בפניך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות