ד

תשלום עבור קורס אינטרנטי שהתוכן שקיים בו לקוח מפלטפורמה חינמית-יוטיוב

שלום, קניתי קורס אינטרנטי בנושא שיווק שותפים ובנוסף קורס N.L.P של אותה החברה. כשהסתכלתי בתוכן הקורס ראיתי שהתוכן מוצג ביוטיוב(שהיא פלטפורמת מדיה חינמית), שילמתי על שני הקורסים 157₪ אבל התוכן עצמו נמצא ביוטיוב. אז למה בעצם שילמתי על משהו שמוצג לצרכן בחינם ללא ידיעתי? האם יש מה לעשות בנידון? בנוסף חייב לציין שמסתבר שחייבו אותי באירו ולא בשקלים ובנוסף לזה לא קיבלתי שום חשבונית על כך. תודה מראש, ד

עו"ד אמיר פלמרי

שלום, יש לבחון האם התקיימה הטעיה במהלך ביצוע העסקה וכן לבחון את תנאי הרכישה. לשם כך יש לפנות לעו"ד על מנת לקבל ייעוץ אישי בהתאם לנסיבות המקרה שלך, אך ייתכן ולא מדובר במהלך כלכלי לאור הנזק הכספי המצומצם שנגרם. בברכה, * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות