מלי

חוק הספאם- קבלת חשבוניות מס/קבלה על שמי, על קניות שמעולם לא ביצעתי

שלום רב, שלשום קיבלתי חשבונית קבלה על קניה מסויימת מסופר מרקט און ליין. החשבונית כתובה על שמי וכן הפרטים האישיים שלי מופיעים בה. לאחר בירור מול בית העסק קיבלתי מענה כי הייתה תקלה במערכת והחשבונית נשלחה אלי בטעות. יום אחרי קיבלתי עוד 12 חשבוניות מס/קבלה על שמי עם פרטי האישיים על סכומים שונים ומגוונים בגין קניה של מוצרים שונים. פניתי לבית העסק שוב, הסברתי שזה לא תקין בעיני וזה מטריד אותי והם מצידם הבטיחו כי יחזרו אלי תוך שעה- שעתיים. כמובן שלא חזרו. גם היום קיבלתי 8 חשבוניות מס קבלה על שמי. מה ניתן לעשות כדי שיפסק? חשוב לציין כי בחודש אפריל ביצעתי רכישה אחת דרכם, כך היה להם את הפרטים שלי, וכי ניכר שאין שימוש בפרטי האשראי שלי (בדקתי מול חברת האשראי) עם זאת זה מטריד אותי עד מאוד. תודה!

עו"ד גל מתתיהו

מלי שלום, אנא קבלי את התנצלותי על העיכוב במענה לשאלתך, שנבע מנסיבות שאינן בשליטתי. על פניו החשבוניות שנשלחו אינן נחשבות לדואר זבל שכן לא מדובר ב"דבר פרסומת" על פי החוק. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות