דרור ווליכמן

פרס כספי במשחק שמנוהל באמצעות אפליקציה

מעוניין לערוך משחק משימות בתשלום. מעוניין לדעת אם מותר לי להציע פרס כספי לזוכה. האם יש מגבלות על סכום הזכייה ומועד הזכייה. האם מותר לי להתנות את מועד הזכייה כפועל יוצא של כמות הנרשמים. לדוגמה: פרס של 10,000 שקלים יינתן למתמודד שיצבור את מרב הנקודות חצי שנה לאחר שיצטרפו למשחק 1000 משתתפים

עו"ד גל מתתיהו

דרור שלום, אנא קבל את התנצלותי על העיכוב במענה לשאלתך, שנבע מנסיבות שאינן בשליטתי. בעקרון, אין מניעה בקיום משחק משימות חוקי שמנוהל באמצעות אפליקציה. יחד עם זאת, יש לוודא שקיים תקנון מסודר שכולל את כללי המשחק/התחרות באופן ברור ונגיש. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות