שירן

העלאת סרטון מהופעה חיה של זמר ביוטיוב

הייתי בהופעה חיה של זמר מפורסם והעליתי חלקים מההופעה ליו-טיוב (צילומים שעשיתי דרך הטלפון), למיטב הבנתי יו-טיוב הינו אתר בו ניתן להעלות סרטונים ללא חשש מתביעות של זכויות יוצרים. האם זה נכון?

עו"ד אמיר פלמרי

שלום שירן, העלאת חלקים מההופעה ללא אישור הזמר עלולה להוות הפרה של כמה מזכויותיו של הזמר ו/או של מארגני ההופעה. לפיכך, מומלץ לא להעלות לאתר ללא קבלת אישור מפורש. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות