לימור

פרסומים על שמי בפייסבוק

שלום לפייסבוק יש מנהג שהם מפרסמים אצל חברים שלי הודעות שאני אהבתי איזשהוא מוצר כדי שהחברים שלי יקנו את המוצר אבל הם משתמשים במוצרים שאני אף פעם לא עשיתי להם לייק ומעולם לא כתבתי שאני אוהבת האם מותר לפייסבוק לשקר ככה על חשבוני??

עו"ד אמיר פלמרי

לימור שלום, הפרטים שמסרת אינם מספקים. אני מציע שתכתבי לפייסבוק ותצרפי דוגמא ספציפית לתלונתך. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות