דניאל גונן

רישום רעיון שלי לרשת חברתית

שלום, שמי דניאל. ברצוני לדעת מעט/לקבל הכוונה לגבי האם יש מקום שאני יכול לרשום על שמי רעיון לרשת חברתית שאני מתחיל לעבוד עליה. על הרעיון כמובן. תודה רבה.

עו"ד אמיר פלמרי

דניאל שלום, לא כל רעיון הינו בר רישום. לדוגמא, על מנת לרשום פטנט על ההמצאה להיות חדשה ובעלת התקדמות המצאתית ואלמנט טכנולוגי. במידה והרעיון אינו בר רישום פטנט, יש צורך לבדוק באם קמה זכות יוצרים על דרך הביטוי של הרעיון. בניגוד לפטנט ולסימן מסחר, לא נדרש רישום של זכות היוצרים על מנת להקים את הזכות אולם בהחלט מומלץ לרשמה ב- US Copyright Office. מומלץ מאד לפנות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת לקבל יעוץ מפורט לגבי האפשרויות העומדות בפניך. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות