שרון

עילה לתביעה על העתקת אתר אינטרנט

שלום רב, ברשותי אתר אינטרנט העוסק במסחר אלקטרוני ושיווק של מוצרים שונים בתחום האופנה. לאחרונה גיליתי כי הוקם אתר העוסק אף הוא בשיווק של מוצרים בתחום האופנה, לאתר יש שם אחר אך הוא דומה מאד בעיצובו ובמבנהו לאתר שלי. האם יש לי עילה בתביעה כנגדם? תודה

עו"ד אמיר פלמרי

שלום שרון, במידה והאתר המתחרה דומה במהותו (עיצוב, לוגו, צבעים וכו') לאתר שלך, בהחלט ישנה אפשרות של הפרה של מס' זכויות השייכות לך כבעלים של האתר. מומלץ לפנות לעורך דין אשר שיבדוק את הנושא לעומקו וימליץ על דרכי הפעולה העומדים בפניך. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות