נדב

ביטול עסקה דרך האינטרנט

ביצעתי עסקת רכישה דרך האינטרנט ואחרי יום ביקשתי לבטל את העסקה. קניתי דרך פייפאל ופניתי אליהם שיבטלו לי את העסקה אבל אני לא מקבל שום תגובה ואני לא רואה ביטול של העסקה במייל אני רואה שבוצע חיוב כי החיוב נעשה באותו היום מה אני צריך לעשות כדי שיבטלו לי את העסקה

עו"ד אמיר פלמרי

שלום נדב, בשלב זה עליך להמשיך לנסות ליצור קשר עם Paypal בבקשה לבטל את העסקה. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות