שלומי

איך אני מוודא שהמפתח של אתר האינטרנט שלי לא יקים אתר מתחרה?

שלום, איך אני מוודא שהמפתח של אתר האינטרנט שלי לא יקים אתר מתחרה?

עו"ד אמיר פלמרי

שלומי שלום, ראשית, ולפני שאתה פונה למפתח, עליך לבדוק את האפשרות של רישום פטנט על אלמנטים שונים באתר אשר הינם ברי רישום. כמו כן, רצוי לערוך הסכם והסכם סודיות אשר ישמרו על האינטרסים שלך. כדאי לפנות לעו"ד או עורך פטנטים אשר בקיא בתחום על מנת לקבל יעוץ מקיף על האפשרויות העומדות בפניך. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות