משה

פרסום תגובה הפוגעת בעסק שלי

שלום לעו"ד פלמרי, מישהו פירסם באחד האתרים הודעה בגנות העסק שלי (טוען שמכרתי לו מוצר פגום). ההודעה מאד משפילה ועלולה לגרום לנזק ממשי לעסקיי. פניתי לאתר בו פורסמה ההודעה בבקשה שיורידו אותה אך הם לא נענו לבקשתי (למעשה כלל לא הגיבו לפנייתי), איך עליי להתקדם? תודה

עו"ד אמיר פלמרי

שלום משה, רצוי להפנות את השאלה לפורום לשון הרע אולם, באופן כללי, במידה ולבקשתך לא הוסר הפרסום הפוגע (בהנחה שהפרסום אכן בהגדרתו לשון הרע), ניתן לפנות לבית המשפט בבקשה להורדת הפרסום. כמו כן, ניתן לפנות לבעלים של האתר בו התפרסמה ההודעה בבקשה לאתר את מקור ההודעה, כלומר את זהות המפרסם, ולפנות אליו בבקשה להסיר את הפרסום. במידה והוא מסרב יש לשקול הגשת תביעה כנגדו בגין לשון הרע. מומלץ ביותר להיוועץ עם עו"ד אשר בקיא בתחום. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות