ישי

בן ממשיך בפלח

אני גר בשטח שמוגדר פלח אני רוצה להמשיך לגור בשטח כבן ממשיך. האם יש הבדל בין פלח לנחלה כשזה מגיע לאפשרות של בן ממשיך לגור בשטח?

עו"ד רגב אלקיים

ישי שלום שאלתך אינה ברורה בן ממשיך זה אחד הילדים שממונה על ידי הוריו לבן ממשיך, הוא בונה את ביתו בנחלה, והוא זה שעתיד "לרשת" את המשק במלאת ימי ההורים. בניית ביתו של הבן הממשיך צריכה לקבל את כל האישורים מהמוסדות הרלוונטיים (אגודה, סוכנות, רמ"י והועדה האזורית לתכנון ובניה) כך או כך, מקום מגוריך חייב להיות מוגדר כמיועד למגורים, אחרת מדובר בשימוש חורג ו/או בבניה לא חוקית. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בן ממשיך במושב