אלי

אלימות מילולית קטלנית עם מטפלת זרה

אמי הקשישה קיבלה דום לב מסתורי בלילה. ונפטרה בבית חולים לאחר שנקבע קודם לכן מוות מוחי טוטלי.. בבי"ח אמרו שלא ידוע אם כי "לא שוללים אירוע לבבי" ואולי הייתה זו הפרעת קצב. העניין הוא שבחודש שקדם לאירוע היא התעמתה קשות וסבלה אלימות מילולית קשה מול מטפלת זרה. בערב האירוע יש הקלטה של שיחת טלפון לאחד הילדים שהיא מבקשת שנמהר להגיע הואיל ושאגותיה של המטפלת הגיעו עד קצה הרחוב. ויש גם ראיות נסיבתיות /מיילים וכו שהיינו בדרך לפיטורי המטפלת. אנו מתכוונים לפנות למשטרה ומייחלים שחוקר מיומן ומקצועי ומאותגר באמת ידובב את המתלוננת לחילוץ האמת מפיה, ולא חוקר מתחיל וכו. איך עושים זאת? באותה שיחה אמי אמרה :" אני מחר לא אחיה(בגללה) ואם לא תגיע אתה תהיה אשם"

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום אלי, ראשית אני משתתף בצערך. שנית חקירה פלילית כפי שאתה מבקש היא חקירה קשה מאוד מבחינת המשטרה, עליהם להוכיח קשר סיבתי בין האירועים וראיות לכך. המתלוננת, אימך ז"ל כבר לא תוכל להעיד. אני לא יודע אם התלוננה בעבר על אלימות. יחד עם זאת חשוב שתפנו לעו"ד אזרחי על מנת לשקול תביעה אזרחית והוא כבר ינחה אתכם על הגשת התלונה ומתן דגשים אשר יהיו חשובים לניהול התיק בעתיד. בהצלחה

אלי

:אזרחי, באיזו עילה למשל? ומה יקרה למטופלת הבאה?