קובי יצחקי

שאלה בנושא עבודות שירות

אני נשפטתי ל4 חודש עבודות שירות בבית קברות ואני לא רוצה לעשות בבית קברות לא טוב לי שם והממונה לא מפסיק לאיים עלי בהית סוהר ולא מוכן לשמוע על להחליפ לי מקום. בנתים כבר חודש בבית תקוע

עו"ד יאיר מושיוב

לאור העובדה שנגזר עליך עונש של ע"ש, היית מיוצג. לעו"ד יש אפשרות לפנות לממונה האיזורי (לא זה שבבית הקברות אלא במשרדי הממונה על עבודות שירות) ולהסביר לו את המצב. דווקא עבודה בבית קברות אכן עלולה לא להתאים לכל אחד (בשונה מעבודות נקיון, סידור וכד').