שוקי

כיצד אוכל לעיין במידע הפלילי הנוגע לי?

איך אוכל לעיין במידע הפלילי הנוגע לי? וגם רציתי שתענה לי: איך אוכל לבדוק האם קיים נגדי צו עיכוב יציאה מהארץ?

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום יוני, גש לתחנת משטרה כשברשותך תעודת זהות, ובקש לעיין במידע הפלילי הנוגע לך. בתחנת המשטרה תתבקש למלא טופס בקשה. הינך זכאי לקבל שני סוגי תדפיסים: תדפיס מרשם פלילי הכולל מידע על הרשעות והחלטות שיפוטיות אחרות הנוגעות לך (לא כולל מידע על הרשעות והחלטות שיפוטיות אחרות שעברה לגביהם תקופת המחיקה). התדפיס מונפק ללא עלות. תדפיס מידע פלילי - מידע מן המרשם הפלילי ומהרישומים המשטרתיים תדפיס זה כולל את סוגי המידע הבאים: מידע על הרשעות והחלטות שיפוטיות אחרות (כולל מידע על הרשעות והחלטות שיפוטיות אחרות שנמחקו), ומידע על תיקי חקירה ומשפטים התלויים ועומדים -מידע על תיקי חקירה סגורים . לגבי בדיקה האם קיים נגדך צו עיכוב יציאה מהארץ? יש לשלוח פקס' עם צילום ת.ז. או דרכון לטלפון מספר 5429115 - 02, ולאחר מספר דקות - לברר את התשובה טלפונית, בטלפון מס' 5429392 - 02. בברכה, עו"ד יאיר רגב