אין שם

עזרה לגברים במצוקה שמוטרדים ע"י האישה

לנשים מוכות יש מקלטים אבל מה עושים גברים שמוטרדים ע"י האישה שלהם שמושפלים כל יום שהיא מטרידה אותם כל היום ושולחת את האחים שלה כדי לאיים ולפעמים לפגוע בבעל מה בעלים כאלה אמורים לעשות ואיפה הם אמורים לקבל עזרה יש לי 2 ילדים שאני רוצה שיהיו איתי אחרי הגירושין והיא לא רוצה ואני רוצה לנתק איתה כל קשר איתה ועם המשפחה שלה לא רוצה להגיש תלונה במשטרה לא רוצה להסתבך יותר עם המשפחה שלה זה משפחה של עבריניים אז מה אני עושה

עו"ד פלילי יאיר רגב

שלום, אכן הבעיה שאתה מתאר לא פשוטה. כפי שאני מבין, לצערי אין מנוס מלערב את המשטרה להגיש תלונה על כל איום או עבירה אחרת. במקביל לתלונה הינך רשאי להוציא צו הגנה וצו כנגד אחיה בגין הטרדה מאיימת. במקרה שלך ממליץ לך בחום להיוועץ עם עו"ד לענייני משפחה וגירושין, אולי גישור יעיל עשוי להנמיך להבות ויאפשר לך לא להגיע למשטרה. זכור, תיק על אלימות במשפחה יכול להיות כתם שילווה אתכם כל חייכם. זו יכולה להיות תלונת שווא שהוגשה על רקע סכסוך משפחתי או גירושין, זה יכול להיות ריב שהסלים. כך או כך, על מנת להבטיח סיום נאות של הפרשה, אתם לא יכולים להתעלם או לטאטא מתחת לשטיח וחייבים לפעול ולהגיב. בהצלחה עו"ד יאיר רגב